Personvernerklæring

Sist oppdatert 29. mai 2024
Ikrafttredelsesdato 29. mai 2024

Denne personvernerklæringen beskriver retningslinjene til

Bergen Harbour Group / Åstveit Hotell og Restaurant AS,
Skuteviksboder 20, 5053 Bergen, Norway
E-post: jpe@bhgroup.no,
Telefon: +47 966 40 762

om innsamling, bruk og utlevering av informasjonen vi samler inn når du bruker nettstedet vårt ( https://harbourcafe.no ). («Tjenesten»). Ved å få tilgang til eller bruke tjenesten, samtykker du til innsamling, bruk og utlevering av informasjonen din i samsvar med denne personvernerklæringen. Hvis du ikke samtykker til det samme, ber vi deg om å ikke få tilgang til eller bruke tjenesten.

Vi kan når som helst endre denne personvernerklæringen uten å varsle deg på forhånd, og vil legge ut den reviderte personvernerklæringen på tjenesten. De reviderte retningslinjene vil tre i kraft 180 dager etter at de reviderte retningslinjene er lagt ut i Tjenesten, og din fortsatte tilgang til eller bruk av Tjenesten etter dette tidspunktet vil utgjøre din aksept av de reviderte retningslinjene for personvern. Vi anbefaler derfor at du leser gjennom denne siden med jevne mellomrom.

Vi vil bruke informasjonen vi samler inn om deg til følgende formål:

  1. Markedsføring/ salgsfremmende tiltak
  2. Målrettet annonsering

Hvis vi ønsker å bruke opplysningene dine til andre formål, vil vi be deg om samtykke, og vi vil kun bruke opplysningene dine etter å ha mottatt ditt samtykke, og da kun til de(t) formålet(e) du har gitt samtykke til, med mindre vi er pålagt å gjøre noe annet i henhold til loven.

Vi overfører ikke personopplysningene dine til en tredjepart uten å be om ditt samtykke, med unntak av de begrensede omstendighetene som er beskrevet nedenfor:

  • Analyse

Vi krever at slike tredjeparter kun bruker personopplysningene vi overfører til dem, til det formålet de ble overført for, og at de ikke oppbevarer dem lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle det nevnte formålet.

Vi kan også utlevere personopplysningene dine i følgende tilfeller: (1) for å overholde gjeldende lov, forskrift, rettskjennelse eller annen juridisk prosess; (2) for å håndheve avtalene dine med oss, inkludert denne personvernerklæringen; eller (3) for å svare på påstander om at din bruk av tjenesten bryter med tredjeparts rettigheter. Hvis tjenesten eller selskapet vårt slås sammen med eller kjøpes opp av et annet selskap, vil informasjonen din være en av eiendelene som overføres til den nye eieren.

Avhengig av hvilken lov som gjelder, kan du ha rett til å få tilgang til og rette eller slette personopplysningene dine eller motta en kopi av personopplysningene dine, begrense eller motsette deg aktiv behandling av opplysningene dine, be oss om å dele (portere) personopplysningene dine til en annen enhet, trekke tilbake eventuelle samtykker du har gitt oss til å behandle opplysningene dine, rett til å sende inn en klage til en lovbestemt myndighet og andre rettigheter som kan være relevante i henhold til gjeldende lover. For å utøve disse rettighetene kan du skrive til oss på jpe@bhgroup.no. Vi vil svare på forespørselen din i samsvar med gjeldende lovgivning.

Vær oppmerksom på at hvis du ikke tillater oss å samle inn eller behandle de nødvendige personopplysningene eller trekker tilbake samtykket til å behandle dem for de nødvendige formålene, kan det hende at du ikke får tilgang til eller kan bruke de tjenestene som du har bedt om informasjon om.

Hvis du vil vite mer om hvordan vi bruker disse og hvilke valg du har i forhold til disse sporingsteknologiene, kan du lese våre retningslinjer for informasjonskapsler i vår Cookie-erklæring.

Sikkerheten til informasjonen din er viktig for oss, og vi vil bruke rimelige sikkerhetstiltak for å forhindre tap, misbruk eller uautorisert endring av informasjonen din under vår kontroll. På grunn av de iboende risikoene kan vi imidlertid ikke garantere absolutt sikkerhet, og følgelig kan vi ikke garantere for sikkerheten til informasjon du overfører til oss, og du gjør det på egen risiko.

Tjenesten vår kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Denne personvernerklæringen omhandler ikke personvernerklæringen og annen praksis hos tredjeparter, inkludert tredjeparter som driver nettsteder eller tjenester som kan være tilgjengelige via en lenke i Tjenesten. Vi anbefaler på det sterkeste at du leser personvernerklæringen til hvert nettsted du besøker. Vi har ingen kontroll over og påtar oss ikke noe ansvar for innholdet, personvernerklæringene eller praksisen til tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Hvis du har spørsmål eller bekymringer om behandlingen av dine opplysninger som er tilgjengelig hos oss, kan du sende en e-post til vår klageansvarlig hos Bergen Harbour Group / Åstveit Hotell og Restaurant AS, Skuteviksboder 20, 5053 Bergen, Norge. E-post: jpe@bhgroup.no.

Vi vil behandle din klage i samsvar med gjeldende lovgivning.

Personvernerklæringen er generert med CookieYes.

Personvernerklæring for vår bookingtjeneste

Harbour Cafe bruker en ekstern tredjepartstjeneste som heter GastroPlanner for å gjøre reservasjoner. Denne tjenesten er ikke en del av nettstedet porto13.no, og tjenesten har sin egen personvernerklæring som du kan lese på deres nettside her:

GastroPlanner sin personvernerklæring

keyboard_arrow_up