Om oss

Harbour Cafe er en amerikansk-inspirert restaurant og bar med panoramautsikt over Torget i Bergen sentrum.

Stedet

Harbour Cafe byr på en helt unik restaurant- og bar-opplevelse over to etasjer, rett overfor Torget i Bergen sentrum. Vi kan by på en varm og gjestmild atmosfære preget av både Amerika og Bergen, og når det er først er sol i Bergen er det ikke mange steder som kan måle seg med uteserveringen vår!

Menyen

Menyen vår er nøye satt sammen av vårt internasjonale team på kjøkkenet, som alltid har fokus på å lage moderne og velsmakende retter laget fra bunnen av med de beste råvarer. Porsjonene er selvfølgelig american size!

Vi har også et bredt utvalg av tradisjonelle norske retter på menyen, som hjemmelaget fiskesuppe, blåskjell og laks.

Arrangementer

I vår Broadway Lounge kan du booke bord til både private arrangementer og bedriftsarrangementer – her kan vi også stenge av en avdeling slik at selskapet ditt får muligheten til å nyte kvelden i ro og mak.

Tonga Bar

I vår tredje etasje finner du Tonga Bar, og vi har sannsynligvis Bergens største utvalg av eksotiske cocktails – vår Tonga Daquiri er blitt smått legendarisk og et must å prøve! Uansett regn, vind , snø eller klinkeis – i tredje etasje over fisketorget er det alltid sol og sydhavsstemning!

Nydelig mat

og fantastisk utsikt over torget i Bergen sentrum
Velkommen til oss!
keyboard_arrow_up