Sjokolade fondant

Med bringebærsorbet & vaniljeis.

Allergener: *1, 3, 7, 8

kr 195,-

Harbour’s eplekake

Serveres lun med vaniljeis & krem.

Allergener: *1, 3, 7, 8

kr 175,-

Harbour’s banan-split

Banan, jordbær iskule, sjokolade iskule, vanilje iskule, krem, mandelflak, kirsebær og varm sjokoladesaus med cognac.

Allergener: *1, 3, 7, 8

kr 205,-

Crème Brulèe

Allergener:  *3, 7

kr 165,-

*Allergener  **Kan inneholde spor av allergener

1 Glutenholdig korn (hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete o.l.)  //  2 Skalldyr  //  3 Egg  //  4 Fisk  //  5 Peanøtter  //  6 Soya  //  7 Melk  //  8 Nøtter (mandel, hasselnøtt, valnøtt, cashewnøtt, pekannøtt, paranøtt, pistasjenøtt, muskatnøtt, macadamianøtt / australianøtt)  //  9 Selleri  //  10 Sennep  //  11 Sesamfrø  //  12 Svoveldioksid og sulfitt  //  13 Lupin  //  14 Bløtdyr

keyboard_arrow_up